Przepis na Jajeczka faszerowane pieczarkowym kremem

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1503
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Jajeczka faszerowane pieczarkowym kremem?

Jaja ugotować na twardo, jajka obrać i przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i rozetrzeć. Pieczarki oczyścić, umyć, osaczyć i pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać, posiekać i wraz z pieczarkami podsmażyć na maśle. Następnie ostudzić, wymieszać z żółtkami, majonezem, śmietaną i natką. Przyprawić solą i pieprzem. Masą napełnić połówki jajek.

Podobne przepisy

Jogurt grecki z zarodkami pszennymi

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2024-03-16

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Frytki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-10-24

Dodany przez: Bulma

Kategoria: Zimny bufet

Chleb w cieście naleśnikowym

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-08

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Zimny bufet

Galaretka z nóżek świątecznie

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-31

Dodany przez: eva45

Kategoria: Zimny bufet

Rolada z boczku

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 2880 min.

Data dodania: 2022-12-22

Dodany przez: malinka18

Kategoria: Przekąski

Kluski szlacheckie

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-01-24

Dodany przez: Boniek;)

Kategoria: Zimny bufet