Przepis na Jajeczka faszerowane pieczarkowym kremem

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1488
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Jajeczka faszerowane pieczarkowym kremem?

Jaja ugotować na twardo, jajka obrać i przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i rozetrzeć. Pieczarki oczyścić, umyć, osaczyć i pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać, posiekać i wraz z pieczarkami podsmażyć na maśle. Następnie ostudzić, wymieszać z żółtkami, majonezem, śmietaną i natką. Przyprawić solą i pieprzem. Masą napełnić połówki jajek.

Podobne przepisy

Dla dzieci kolorowy serek

Ile porcji: 18

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2023-01-01

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Zimny bufet

Kapusta z oliwą

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-02-03

Dodany przez: Ula

Kategoria: Zimny bufet

Jajka faszerowane ulubioną sałatką

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-29

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Sałatka melonowa

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-03

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Kolorowe kanapki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-04

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet

Krem z awokado

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2024-02-22

Dodany przez: dabal03

Kategoria: Zimny bufet