Przepis na Jajeczka faszerowane pieczarkowym kremem

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1469
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Receptura została opublikowana w dniu: 24.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2232 osób!
Bon Appétit!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Jajeczka faszerowane pieczarkowym kremem?

Jaja ugotować na twardo, jajka obrać i przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i rozetrzeć. Pieczarki oczyścić, umyć, osaczyć i pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać, posiekać i wraz z pieczarkami podsmażyć na maśle. Następnie ostudzić, wymieszać z żółtkami, majonezem, śmietaną i natką. Przyprawić solą i pieprzem. Masą napełnić połówki jajek.

Podobne przepisy

Kolorowe kanapki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-09

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet

Sałatka do jaj

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-11

Dodany przez: malinka

Kategoria: Zimny bufet

Śniadanie mieszane

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-21

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet

Wiosenny sos do kanapek i wędlin

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2011-06-30

Dodany przez: enia

Kategoria: Sosy

A’la pizza na bułce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-20

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet

Piersi z kurczaka jako przystawka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-03

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet