Przepis została dodana w dniu: 17.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2478 odwiedzających!
Bon Appétit!
Warzywa oczyścić i pokroić w talarki. Ugotować w niewielkiej ilości wody z solą i cukrem. Filety pokroić na porcje, ułożyć je na desce do krojenia, posolić, posypać posiekaną natką pietruszki i posiekana drobniutko cebulą. Zawinąć porcje w rulony i spiąć wykałaczką. Roladki włożyć do gotującego się wywaru i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Po ugotowaniu wyjąć, odcedzić i ułożyć na półmisku, polać stopionym masłem, posypać natka pietruszki i ugotowanym na twardo jajkiem wcześniej drobno posiekanym.
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza
Kategoria: Owoce morza