Przepis na Farsz serowy do pierogów

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
4784
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Farsz idealnie sprawdza się nie tylko do pierogów, ale także do naleśników.

Przepis została opublikowana w dniu: 20.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2627 osób!
Bon Appétit!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Farsz serowy do pierogów?

Cebulę należy drobno posiekać i delikatnie zrumienić na oleju. Ser zemleć przez maszynkę, dodać śmietanę, sól, pieprz i cebulę, wyrobić masę. Masa idealnie nadaje się do nadziewania pierogów i naleśników.

Podobne przepisy

Krem brokułowo – warzywny

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-06-27

Dodany przez: ondrasz

Kategoria: Zupy

Kluski domowe na mleku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-05

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Zupy

Pomidorowa z selerem bez śmietany

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-08

Dodany przez: monika4

Kategoria: Zupy

Kalafiorowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-22

Dodany przez: Zosiasamosia

Kategoria: Zupy

Wiosenna zupa z cukini

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2011-04-19

Dodany przez: bernika

Kategoria: Zupy

Zupa gulaszowa

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-10

Dodany przez: ewasylwia

Kategoria: Zupy