Przepis na Dip orzechowy

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
943
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Składniki

Jak zrobić Dip orzechowy?

Orzechy włoskie należy posiekać bardzo drobno. Świeży ogórek umyć, osuszyć i zetrzeć na tarce jarzynowej. Zmiksować ze sobą majonez i twarożek dodając ogórek, posiekane orzechy, sok z cytryny, kurkumę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Podobne przepisy

Barszczyk czerwony

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2024-03-18

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zupy

Zupa pomidorowa z lanymi kluskami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-01-11

Dodany przez: prosecco

Kategoria: Kuchnia polska

Zupa pomidorowa z ryżem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-28

Dodany przez: netha

Kategoria: Zupy

Zupa fasolowa

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-04-11

Dodany przez: rfima

Kategoria: Zupy

Rosól z makaronem z nalesników

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-08-14

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Zupy

Lekka zupa wiosenna

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-20

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy