Przepis na Dip buraczany

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
5 min.
Czas przygotowania:
5 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1205
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Receptura została dodana w dniu: 04.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2949 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Dip buraczany?

Buraka należy umyć, a następnie ugotować bez obierania w nieuszkodzonej skórce. Po ugotowaniu obrać, pokroić na kawałki i zmiksować z jogurtem, kaparami, musztardą, octem winnym, koncentratem pomidorowym. Doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem.

Podobne przepisy

Pieczarkowa z wędliną

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2022-12-15

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Zupy

Rosołek z kluskami lanymi

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-31

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zupy

Grochówka z mlekiem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-07-12

Dodany przez: ewasylwia

Kategoria: Zupy

Zacierki z mąki razowej na mleko

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-24

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Rosół domowy

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-04-20

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zupy

Żurek na kiełbasie

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-16

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Zupy