Przepis na Cielęce zrazy

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2782
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Cielęce zrazy?

Uformować zrazy, przyprawić solą i pieprzem. Cebulę podsmażyć pokrojoną w plastry, włożyć zrazy, podlać gorącą wodą i dusić pod przykryciem, do miękkości.

Podobne przepisy

Skrzydełka z piekła rodem

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-11-01

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Kurczak w chipsowej panierce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-28

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Mięsne

Bigos przednówkowy

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-29

Dodany przez: Renia

Kategoria: Grzyby

Pyszny gulasz

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-10-12

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Schabowe z piersi indyka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-10

Dodany przez: robbo

Kategoria: Mięsne

Kotlety w ziołach

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-12-07

Dodany przez: terenowa22

Kategoria: Mięsne