Uformować zrazy, przyprawić solą i pieprzem. Cebulę podsmażyć pokrojoną w plastry, włożyć zrazy, podlać gorącą wodą i dusić pod przykryciem, do miękkości.
Ile porcji: 10
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2022-11-01
Dodany przez: bernika
Kategoria: Mięsne
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-08-28
Dodany przez: kaMisia13
Ile porcji: 3
Data dodania: 2023-03-29
Dodany przez: Renia
Kategoria: Grzyby
Ile porcji: 8
Czas przyrządzenia: 120 min.
Data dodania: 2023-10-12
Dodany przez: Albertos
Data dodania: 2024-01-10
Dodany przez: robbo
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-12-07
Dodany przez: terenowa22