Włoszczyznę poszatkować i zetrzeć na tarce. Dodać ocet z połową wina, sól, pieprz i przyprawę warzywną. Mięso natrzeć marynatą, zawinąć w folię i włożyć do lodówki na 3-4 godziny. Owoce umyć, pokroić, zalać pozostałym winem i dodać wody, aby owoce pozostały przykryte. Odstawić do napęcznienia, a następnie pokroić w paseczki. Mięso naciąć tworząc kieszeń, napełnić owocami. Zawinąć aby nadzienie pozostało w środku. Związać nitką. Obrumienić na oleju, polać marynatą i posypać wiórkami margaryny. Wstawić do piekarnika na 60 minut i piec, polewając winem, a później tworzącym się sosem. Posypać rozmarynem.
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne