Boczek myjemy i osuszamy, nakłuwamy widelcem, przekładamy do naczynia żaroodporego. Czosnek siekamy i nacieramy nim mięso z obu stron i posypujemy przyprawami i magii odstawiamy na 12 godzin. Mięso zwijamy w roladę, jeśli jest bardzo gruba można przekroić na dwia mniejsze. Obwiązujemy mięso solidnie, żeby nam sie nie rozpadło przy pieczeniu. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni. Piczemy, polewamy roztopionym tłuszczem i przewracamy kilka razy żeby nam się zarumieni z każdej strony. Temperaturę wówczas zmniejszamy do 160 stopni. Pieczemy około 1, 5 godziny. Nakłuwamy dużym patyczkiem i sprawdzamy czy już jest miękki.
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne
Kategoria: Mięsne