Przepis na Biszkoptowy jabłecznik

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
4870
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ciasta

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Biszkoptowy jabłecznik?

Margarynę roztopić i ostudzić. Jajka ubic dobrze z cukrem i z cukrem waniliowym, dodać makę, proszek do pieczenia a na koniec dodać margarynę. Dodać pokrojone jabłka. Piec 45 min w 180C.

Podobne przepisy

Ciasteczka Kokosanki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-02

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Ciasta

Czekoladowe mufinki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-12-28

Dodany przez: djkatee

Kategoria: Ciasta

Karpatka z malinową nutką

Ile porcji: 20

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-10-02

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ciasta

Ciasto z buduniem i galaretką

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-06-06

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Ciasta

Cytrynowa babka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-02-13

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Ciasta

Szarlotka kosowska

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-03-09

Dodany przez: opra

Kategoria: Ciasta