Przepis na Wiosenna pasta

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1424
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Owoce morza

Receptura została dodana w dniu: 25.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2739 osób!
Bon Appétit!

Składniki

  • makrela 1 sztuka
  • seler konserwowy 1 słoiczek
  • koperek pokrojony 4 łyżki
  • majonez 1 łyżka
  • sól
  • pieprz do smaku

Jak zrobić Wiosenna pasta?

Makrele obrać ze skóry, ości i podzielić na małe kawałki. Umieścić w naczyniu. Następnie wymieszać z odsączonym selerem, majonezem i pokrojonym koperkiem. Doprawić do smaku.

Podobne przepisy

Śledzie surowe w zalewie

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-02-14

Dodany przez: zybi_01

Kategoria: Owoce morza

Śledzie w majonezie

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-06-09

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza

Spaghetti z tuńczykiem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-02-16

Dodany przez: Trishelle

Kategoria: Owoce morza

Śledzie po kaszubsku

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-02-21

Dodany przez: Wiera

Kategoria: Owoce morza

Paluszki rybne w podwójnej panierce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-09-24

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Owoce morza

Gotowane gruszki

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2022-11-12

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Owoce morza