Ogórki należy zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych otworach, wymieszać je z keczupem i majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać do sałatek i jako dip.
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 5 min.
Data dodania: 2023-06-28
Dodany przez: Albertos
Kategoria: Sosy
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2024-01-10
Dodany przez: robbo
Ile porcji: 7
Czas przyrządzenia: 10 min.
Data dodania: 2022-12-06
Dodany przez: CEZARY
Ile porcji: 4
Data dodania: 2023-08-10
Dodany przez: gosiakaminska
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-09-02
Dodany przez: dorota20w
Data dodania: 2022-12-25
Dodany przez: ewas135