Przepis została dodana w dniu: 09.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2914 osób!
Bon Appétit!
Filety (mogą być mrożone)włożyć do niewielkiej ilości wywaru z warzyw i gotować na małym ogniu od 12 do 15 min. Po ugotowaniu odstawić do wystygnięcia. Zieloną i czerwoną paprykę, cebulę i duże jabłko obrać pokroić w kostkę. Rybę wyjąć z wywaru, odsączyć, pokrajać w kawałeczki dodać do składników sałatki, lekko wymieszać doprawić solą, sokiem z cytryny i cukrem. Posypać zieloną pietruszką. Rozłożyć na talerzyki. Przed podaniem można dodać do niej majonez. Majonezem.
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki
Kategoria: Sałatki