Przepis na Rosól z warzywami i mięsem

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2100
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Przepis została dodana w dniu: 31.08.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2437 osób!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Rosól z warzywami i mięsem?

Mięso myjemy , zalewamy 1, 2 litra wody , dodajemy obrane warzywa i gotujemy na małym ogniu do miękkości mięsa. Rosół doprawiamy solą i pieprzem. Warzywa z rosołu i mięso kroimy w kostkę, rozkładamy do czterech talerzy i nalewamy rosół.

Podobne przepisy

Zupa mleczna z dyni

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-06-28

Dodany przez: kanapka

Kategoria: Zupy

Zupa pomidorowa z ryżem i ziemniaczkami

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2011-05-15

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Zupa kalafiorowa

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-06-21

Dodany przez: ola

Kategoria: Zupy

Żurek Śląski

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-20

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Zupy

Zupa warzywna na skrzydełkach

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2011-05-10

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Kwaśno-ostra zupa grzybowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2011-08-21

Dodany przez: bernika

Kategoria: Zupy