Przepis na Przekładaniec

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
2036
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ciasta

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Przekładaniec?

Margarynę, mąkę, miód, proszek do pieczenia mieszamy i wyrabiamy ciasto, dzielimy na dwa placki. Pieczemy 20 minut w temperaturze 170 stopniach. Mleko skondensowane miksujemy z masłem roślinnym. Przekładamy placki masą i na górze zdobimy gotową polewą czekoladową.

Podobne przepisy

Kruche ciastka z maszynki

Ile porcji: 7

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ciasta

Sernik na ciastkach

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-09-21

Dodany przez: ben-ka

Kategoria: Ciasta

Kolorowe pierniczki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-23

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ciasta

Ciasto capuccino z bitą śmietaną

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-05

Dodany przez: netha

Kategoria: Ciasta

Moje milky way

Ile porcji: 20

Czas przyrządzenia: 55 min.

Data dodania: 2022-11-27

Dodany przez: enia

Kategoria: Ciasta

Biszkopt kakaowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-23

Dodany przez: madi356

Kategoria: Ciasta