Polędwiczkę kroimy w plastry grubości około 1 cm, przyprawiamy solą i pieprzem, smażymy na rozgrzanej patelni bez użycia tłuszczu. Podajemy ze świeżym pieczywem.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 35 min.
Data dodania: 2022-12-26
Dodany przez: ajres
Kategoria: Mięsne
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-09-29
Dodany przez: Ter-esa
Ile porcji: 6
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-10-13
Dodany przez: Albertos
Ile porcji: 24
Data dodania: 2023-03-23
Dodany przez: Harry_Pioter
Czas przyrządzenia: 30 min.
Dodany przez: Wiera
Ile porcji: 2
Czas przyrządzenia: 20 min.
Data dodania: 2024-03-21
Dodany przez: enia