Przepis na Patisony w occie

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
3532
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przetwory

Receptura została opublikowana w dniu: 17.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2939 odwiedzających!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Patisony w occie?

Patisony umyć, duże pokroić na pół i wkładać do słoików i także listki, ziela angielskie i gorczycę. Ugotować zalewę i zalać patisony. Pasteryzować 25 minut.

Podobne przepisy

Pigwa w zalewie

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-06-23

Dodany przez: monika4

Kategoria: Przetwory

Powidła truskawkowe

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2022-07-21

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Przetwory

Gruszki w syropie

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-09-06

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Przetwory

Zalewa do papryki paprykowa

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2022-08-10

Dodany przez: mati

Kategoria: Przetwory

Śliwki w occie babuni

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-06-18

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Przetwory

Grzybki marynowane z papryką

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 55 min.

Data dodania: 2022-12-03

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Przetwory