Przepis na Pasta twarogowa z kiszonymi ogórkami i cebulą

Dodano przez:
Ile porcji:
5
Łączny czas przyrządzania:
25 min.
Czas przygotowania:
25 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1883
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Zdjęcia

Składniki

  • ser biały półtłusty 300 g
  • cebula czerwona 1 szt
  • ogórki kiszone 2 szt
  • czosnek 1 ząbek
  • masło 2 łyżeczki
  • sól
  • biały pieprz

Jak zrobić Pasta twarogowa z kiszonymi ogórkami i cebulą?

Ser rozetrzeć widelcem na masę. Cebulę obrać, umyć i drobniutko posiekać. Ogórki kiszone pokroić w kosteczkę. Czosnek obrać, opłukać i przecisnąć przez praską.

Masło utrzeć w misce, dodać czosnek, dodawać ser cebulę i ogórki. Wymieszać dokładnie składniki. Przyprawić do smaku solą i białym mielonym pieprzem. Przygotowaną masą smarować kromki chleba.

Podobne przepisy

Galaretki drobiowe z warzywami

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 150 min.

Data dodania: 2023-01-01

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Zimny bufet

Tort Boisko

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2023-07-24

Dodany przez: eva45

Kategoria: Zimny bufet

Masło z musztardą

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-04-04

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Pomidory w śmietanie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-05-12

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Mięsne paszteciki

Ile porcji: 30

Czas przyrządzenia: 150 min.

Data dodania: 2023-01-03

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Mięsne

Moje maki sushi

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-11-30

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet