Receptura została dodana w dniu: 28.07.2010 Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2958 osób! Bon Appétit!
Twaróg rozetrzeć ze śmietaną, dodać sól i cukier do smaku; wymieszać.
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2022-08-23
Dodany przez: danusia19671
Kategoria: Jarskie
Ile porcji: 24
Data dodania: 2022-06-27
Dodany przez: Ter-esa
Ile porcji: 6
Czas przyrządzenia: 120 min.
Data dodania: 2011-09-30
Dodany przez: dorota20w
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2013-03-05
Dodany przez: Agatta
Ile porcji: 2
Czas przyrządzenia: 10 min.
Data dodania: 2022-08-06
Dodany przez: aakuku
Data dodania: 2022-06-28
Dodany przez: kassik