Przepis na Pasta rybno-serowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1191
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przekąski

Receptura została dodana w dniu: 26.07.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2522 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Pasta rybno-serowa?

Makrele wędzoną oczyścić, rozdrobnić. Dodać ser i masło. Doprawić solą, pieprzem i papryką do smaku. Wymieszać do gładkiej konsystencji.

Podobne przepisy

Miś na waflach

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 50 min.

Data dodania: 2011-07-12

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Przekąski

Chlebek smażony z serem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-31

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Przekąski

Czerwona sałatka z cebulką

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2012-02-29

Dodany przez: malina

Kategoria: Przekąski

Jabłka w cieście cynamonowo-kokosowym

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-24

Dodany przez: ilka_86

Kategoria: Przekąski

Tosty inaczej

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-08-03

Dodany przez: onana

Kategoria: Przekąski

Jajecznica na szynce i pieczarkach

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-30

Dodany przez: agnieszka85

Kategoria: Przekąski