Przepis na Pasta mięsna

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2533
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Receptura została opublikowana w dniu: 22.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2984 odwiedzających!
Na zdrowie!

Składniki

  • mięso wieprzowe gotowane 25 dag
  • masło 12,5 dag
  • cebula 1 sztuka
  • zielenina 1 łyżka
  • keczup 1 łyżka
  • sól
  • pieprz

Jak zrobić Pasta mięsna?

Ugotowane mięso przestudzić, zemleć i zmiksować z miękkim masłem i posiekaną cebulą. Do pasty dodać keczup, wymieszać, doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Podobne przepisy

Ziemniaki po a’la staropolsku

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-16

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet

Ogórki z musztardą

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-13

Dodany przez: eva45

Kategoria: Zimny bufet

Pierogi ruskie wyjątkowe

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-06-30

Dodany przez: samanta

Kategoria: Jarskie

Guacamole

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2013-01-30

Dodany przez: artur

Kategoria: Zimny bufet

Kanapki z kiełbasą „kabanos”

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-19

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Zimny bufet

Galaretki drobiowe z warzywami

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 150 min.

Data dodania: 2012-09-25

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Zimny bufet