Przepis na Pasta kanapkowa z pieczeni

Dodano przez:
Ile porcji:
8
Data dodania:
Wyświetlenia:
1033
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Przepis została dodana w dniu: 19.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2894 odwiedzających!
Smacznego!

Składniki

  • pieczeń 15 - 20 dag
  • masło roślinne 5-6 dag
  • lub masło śmietankowe
  • sól
  • pieprz
  • gęsta śmietana 1 łyżka
  • lub majonez

Jak zrobić Pasta kanapkowa z pieczeni?

Mięso upieczone „zemleć” w maszynce z dość drobnym sitkiem. Dodać sól, pieprz. Rozetrzeć w misie masło roślinne lub śmietankowe, dodać majonez, zmielone mięso i starannie wyrobić. Masę wstawić do lodówki do stężenia. Podawać na śniadanie do pieczywa.

Podobne przepisy

Krem z awokado

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 10 min.

Data dodania: 2022-08-06

Dodany przez: dabal03

Kategoria: Zimny bufet

A’la pizza na bułce

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-20

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet

Kiełbasa Wielkanocna

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-13

Dodany przez: eva45

Kategoria: Zimny bufet

Pomidory z mozzarellą

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-08

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet

Bułka wycieczkowa

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-06

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Zimny bufet

Serek z rzodkiewkami i z solą czosnkową

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-08-26

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet