Parówę obieramy ze skóry, przekrajać wzdłuż. Między połówkami włożyć kawałek żółtego sera, spiąć z obydwu stron wykałaczkami, zawinąć w folie posmarować oliwą, piec na ruszcie około 15 minut.
Ile porcji: 5
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-03-29
Dodany przez: Trishelle
Kategoria: Mięsne
Ile porcji: 3
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-12-06
Dodany przez: terenowa22
Ile porcji: 2
Czas przyrządzenia: 5 min.
Data dodania: 2023-05-03
Dodany przez: teressa444
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 50 min.
Data dodania: 2022-12-27
Dodany przez: halina
Data dodania: 2023-04-29
Dodany przez: monika4
Czas przyrządzenia: 45 min.
Data dodania: 2023-09-29
Dodany przez: Ter-esa