Przepis na Natka pietruszki na zimę

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
4139
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przetwory

Receptura została opublikowana w dniu: 09.02.2024
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2671 odwiedzających!
Bon Appétit!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Natka pietruszki na zimę?

Pietruszkę myjemy i odkładamy do odsączenia. Kiedy wyschnie siekamy ją według uznania. Wkładamy do słoiczka, przesypujemy solą, słoik zakręcamy i wkładamy do zamrażalnika. Dzięki temu, że zieleninka będzie przeschnięta nie zamrozi się w jednej bryle i z łatwością wyciągniemy jej zawsze tyle ile będziemy chcieć.

Podobne przepisy

Pomidorki koktajlowe w occie

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-29

Dodany przez: PatrycjaDyderska

Kategoria: Przetwory

Konfitura brzoskwiniowa z rodzynkami

Ile porcji: 15

Czas przyrządzenia: 140 min.

Data dodania: 2022-11-04

Dodany przez: viencela

Kategoria: Przetwory

Sos pomidorowo-ananasowy

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-08-29

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Przetwory

Ogórki po żydowsku

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-05-01

Dodany przez: monika4

Kategoria: Przetwory

Dynia na słodko

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-09-17

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Przetwory

Ogórki konserwowe

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-07-05

Dodany przez: merynia

Kategoria: Przetwory