Przepis na Natka pietruszki na zimę

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
4183
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przetwory

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Natka pietruszki na zimę?

Pietruszkę myjemy i odkładamy do odsączenia. Kiedy wyschnie siekamy ją według uznania. Wkładamy do słoiczka, przesypujemy solą, słoik zakręcamy i wkładamy do zamrażalnika. Dzięki temu, że zieleninka będzie przeschnięta nie zamrozi się w jednej bryle i z łatwością wyciągniemy jej zawsze tyle ile będziemy chcieć.

Podobne przepisy

Marmolada z dzikiej róży

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2022-12-02

Dodany przez: monciasz

Kategoria: Przetwory

Kiszone ogórki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-12-19

Dodany przez: krokodyl

Kategoria: Przetwory

Dżem

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2024-03-02

Dodany przez: mati

Kategoria: Przetwory

Ogórki w czosnkowej zalewie

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2024-03-01

Dodany przez: alaaa

Kategoria: Przetwory

Sałatka z kapusty na zimę

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 160 min.

Data dodania: 2022-12-31

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Przetwory

Sos paprykowy z dodatkami ;)

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-03

Dodany przez: Monia

Kategoria: Przetwory