Przepis na Mięsna szpadka w trzech smakach

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
25
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Składniki

  • filet z indyka 100g
  • polędwiczka wieprzowa 100g
  • schab bez kości 100g
  • olej 2 łyżki

Jak zrobić Mięsna szpadka w trzech smakach?

Mięso oczyścić z błonek, umyć, lekko rozklepać tłuczkiem, doprawić poszczególnymi przyprawami, a następnie natłuścić olejem i odstawić do lodówki na minimum godzinę. Każdy kawałek nadziać na dwie szpadki do szaszłyków i zgrillować na średnio rozgrzanym ruszcie z obydwu stron. Podawać z musztardą sarepską Tarsmak.

Smacznego!

Podobne przepisy

Pieczeń z mięsa mielonego

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 100 min.

Data dodania: 2022-11-25

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Klopsy ze szczypiorkiem

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-12-21

Dodany przez: Asus

Kategoria: Mięsne

Karkówka do ziemniaków

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-03-04

Dodany przez: mati

Kategoria: Mięsne

Zapiekanka na grzankach

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-02-09

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Parówkowe koziołki

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-15

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Mięsne

Kurczak nadziewany.

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-07-11

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Mięsne