Przepis na Mięsko z garnuszka

Dodano przez:
Ile porcji:
10
Łączny czas przyrządzania:
55 min.
Czas przygotowania:
55 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
695
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została opublikowana w dniu: 02.03.2011
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2968 odwiedzających!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Mięsko z garnuszka?

Karkówkę kroimy na kawałki, podsmażamy na patelni w mące. Cebulę myjemy, obieramy, wkładamy do garnuszka. Do oliwy wlewamy wodę, mieszamy do uzyskania jednolitej barwy. Sosem polewamy karkówkę. Garnuszek przykrywamy przykrywkę i na najmniejszym ogniu gotujemy 40 minut.

Podobne przepisy

Ulubiony gulasz

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-06-30

Dodany przez: noteska

Kategoria: Mięsne

Kotlety na hamburgery

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2012-02-04

Dodany przez: Asus

Kategoria: Mięsne

Karkówka z patelni

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2022-08-23

Dodany przez: Psotka

Kategoria: Mięsne

Pieczony karczek ze szpinakiem serem i musztardą ziarnistą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2011-04-22

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Kotlety siekane

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-06-23

Dodany przez: Trishelle

Kategoria: Mięsne

Karczek w majeranku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2011-04-23

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne