Przepis na Masa różowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
921
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ciasta

Przepis została dodana w dniu: 30.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2868 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Masa różowa?

Z mleka odlać 1 szklankę i rozpuścić w niej budyń, pozostałe mleko zagotować. Do gotującego się mleka wlać budyń. Gotowy budyń ostudzić. Margarynę utrzeć z cukrem i dodawać po łyżce zimny budyń.

Podobne przepisy

Ciasteczka gwiazdki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-07-29

Dodany przez: halina

Kategoria: Ciasta

Ciasto Maryśienka

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-29

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Ciasta

Biszkopt jasny na tort

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-08-06

Dodany przez: alaaa

Kategoria: Ciasta

Chałka z opiekacza do chleba

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2022-07-13

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Ciasta

Babka świąteczna

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-27

Dodany przez: blagro1

Kategoria: Ciasta

Bułki ślimaczki z budyniem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-09

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Ciasta