Przepis na Łosoś w porach

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
45 min.
Czas przygotowania:
45 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1465
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Składniki

Jak zrobić Łosoś w porach?

Łososia pozbawić ości, pokroić na kawałki. Białe części porów pokroić na niewielkie kawałki i gotować w osolonej wodzie 8 min. Przełożyć je do nasmarowanego margaryną naczynia żaroodpornego, a na wierzch posypać wiórki margaryny. Piec 25 min w piekarniku. Po tym czasie dołożyć łososia, ponownie posypać wiórkami margaryny, doprawić solą i pieprzem. Piec jeszcze 8 min.

Podobne przepisy

Ryba w zalewie octowej

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 1440 min.

Data dodania: 2022-10-08

Dodany przez: pioge7

Kategoria: Ryby

Smażony dorsz z winem

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-13

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ryby

Sałatka śledziowa z kukurydzą

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ryby

Śledzie w sosie słodko-kwaśnym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2022-09-10

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Łosoś pieczony z czosnkiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-22

Dodany przez: zybi_01

Kategoria: Ryby

Rybka w sosie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-10-28

Dodany przez: Marta1986

Kategoria: Ryby