Przepis na Łosoś w galarecie

Dodano przez:
Ile porcji:
6
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1516
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ryby

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Łosoś w galarecie?

Dzwonki łososia ugotować w osolonej wodzie ok 15 minut, uważać aby ryba w trakcie gotowania się nie rozpadła. Po tym czasie rybę wyjmujemy. Warzywa obieramy i gotujemy do miękkości. Żelatynę przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Dzwonka układamy w naczyniu, na dnie lub na dzwonkach układamy pokrojone w plastry marchew i pietruszkę oraz groszek, całość zalewamy galaretą i odstawiamy do zastygnięcia.

Podobne przepisy

Śledziowa zielona wariacja

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: bernika

Kategoria: Ryby

Dorsz duszony na liściach

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-01-02

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Ryby

Śledzie w dwóch sałatkach

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-30

Dodany przez: ben-ka

Kategoria: Ryby

Ryba w liściach kapusty

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-03-12

Dodany przez: Gr4zyna

Kategoria: Ryby

Pstrąg w śmietanie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-01-05

Dodany przez: graszka0604

Kategoria: Ryby

Ryba w sosie śmietanowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-01-25

Dodany przez: madi356

Kategoria: Ryby