Przepis na Jajka pod wiosenną pierzynką

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2546
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Jajka pod wiosenną pierzynką?

Jajka pokroić na połówki. Rzodkiewkę pokroić na plasterki, szczypiorek posiekać. Majonez wymieszać z rzodkiewką i szczypiorkiem i posolić do smaku, polać jajka.

Podobne przepisy

Kanapki z kiełbasą „kabanos”

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-09-29

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Zimny bufet

Pyszna bagietka

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Krakersy z serem Lazur błękitny

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-01-04

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Przekąski

Pomidory z mozzarellą

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-06-29

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet

Kanapki wiosenne-mix

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-05-02

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Roladki z szynki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-08-08

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Zimny bufet