Przepis na Jajka pod wiosenną pierzynką

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2523
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Receptura została dodana w dniu: 25.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2884 odwiedzających!
Bon Appétit!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Jajka pod wiosenną pierzynką?

Jajka pokroić na połówki. Rzodkiewkę pokroić na plasterki, szczypiorek posiekać. Majonez wymieszać z rzodkiewką i szczypiorkiem i posolić do smaku, polać jajka.

Podobne przepisy

Kolorowe kanapki

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-04

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet

Jajka faszerowane ulubioną sałatką

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-29

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Serowo-jajeczna paska do kanapek

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-07-27

Dodany przez: goofy9

Kategoria: Zimny bufet

Trójkolorowa pizza z szynką na domowym cieście

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-10-20

Dodany przez: emilia9n

Kategoria: Zimny bufet

Kanapki z pasztetem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-07

Dodany przez: gigi3

Kategoria: Zimny bufet

Ślimaczkowe przekąski

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-09-12

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet