Przepis na Farsz z mięsem i kapustą do pierogów

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
5829
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

  • mięso 20 dag
  • świeża kapusta 1/2 kg
  • cebula 1 nieduża
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Jak zrobić Farsz z mięsem i kapustą do pierogów?

Kapustę poszatkować, ugotować i odcisnąć
wodę, następnie zmielić w maszynce o grubszym
sitku. Mięso – ugotowane lub upieczone
– zmielić na drobniejszym sitku, cebulę
pokroić i usmażyć na tłuszczu. Wszystko
połączyć i doprawić do smaku.

Podobne przepisy

Mielone z natką pietruszki

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-24

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Bitki wołowe

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-07-14

Dodany przez: ewasylwia

Kategoria: Mięsne

Polędwiczka z kurkami w sosie śmietanowym

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-13

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Pałki chrupiące

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 180 min.

Data dodania: 2022-09-14

Dodany przez: bernika

Kategoria: Mięsne

Makaron razowy z sosem mięsnym

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-03-18

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Mięsko zapiekane w sosie musztardowo-ketchupowym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 150 min.

Data dodania: 2022-12-06

Dodany przez: malina

Kategoria: Mięsne