Przepis na Dip z tuńczyka

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
981
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

Przepis została dodana w dniu: 22.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2175 osób!
Smacznego!

Składniki

Jak zrobić Dip z tuńczyka?

Czosnek przepuścić przez praskę. Tuńczyka zmiksować w malakserze z majonezem i czosnkiem. Gdy masa będzie jednolita dodać sól i pieprz do smaku, raz jeszcze zmiksować.

Podobne przepisy

Warzywna zupka z grzybami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2012-02-29

Dodany przez: malina

Kategoria: Zupy

Botwinkowa z jajkiem i mięsem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 70 min.

Data dodania: 2012-07-19

Dodany przez: foczka-ks

Kategoria: Zupy

Barszcz z buraków i grzybów

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-03

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Krupnik z kaszy manny

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-04

Dodany przez: netha

Kategoria: Zupy

Zupa serowo-ziemniaczana

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2011-08-16

Dodany przez: bernika

Kategoria: Zupy

Kapuśniak z nutką wędzonki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2011-12-21

Dodany przez: malina

Kategoria: Zupy