Przepis na Danie obiadowe II

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
1 g
Data dodania:
Wyświetlenia:
1487
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Receptura została dodana w dniu: 28.04.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2849 osób!
Bon Appétit!

Składniki

Jak zrobić Danie obiadowe II?

Plastry mięsa rozbijamy i obsypujemy przyprawą i pieprzem. Obtaczamy w jajku potem w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju. Wkładamy zawinięte w folię aluminiową do piekarnika na 20 min w temp 200*c. Ziemniaki obieramy kroimy na cztery części i gotujemy na miękko. Na talerzu układamy ziemniaki, kotlet i dowolną sałatkę lub surówkę.

Podobne przepisy

Karkówka w marynacie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-28

Dodany przez: terenowa22

Kategoria: Mięsne

Zrazik w sosie

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-13

Dodany przez: malinka

Kategoria: Mięsne

Kęski piersi indyka na młodej kapuście z warzywami

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-10-10

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Gulasz parówkowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: helas

Kategoria: Mięsne

Roladki wieprzowe

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-05-28

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne

Udka na ostro

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-19

Dodany przez: malinka

Kategoria: Mięsne