Przepis na Czerwone masełko

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
3894
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Receptura została opublikowana w dniu: 19.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2977 odwiedzających!
Na zdrowie!

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Czerwone masełko?

Masło zmiksować do konsystencji kremu. Dodać do niego pozostałe składniki, wymieszać i wstawić do lodówki do scalenia się masy.

Podobne przepisy

Naleśniki z brzoskwiniami i z bita śmietaną

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-08-27

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet

Pikantne oliwki

Ile porcji: 24

Data dodania: 2023-08-29

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Zimny bufet

Kanapka z twarożkiem i kiełkami

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-06-16

Dodany przez: kaMisia13

Kategoria: Zimny bufet

Jajka sadzone ze szczypiorkiem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-01-17

Dodany przez: grazynka

Kategoria: Zimny bufet

Galaretka z nóżek

Ile porcji: 8

Data dodania: 2023-07-07

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Zimny bufet

A’la łazanki z pieczarkami i wędliną

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-20

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet