Przepis na Czerwona surówka

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2567
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Surówki

Składniki

Jak zrobić Czerwona surówka?

Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, pokroić na cząstki. Paprykę pokroić w paseczki a cebulę w piórka. Wymieszać warzywa i połączyć z oliwą i doprawić do smaku przyprawami.

Podobne przepisy

Surówka z kapusty pekińskiej

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-24

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Surówki

Surówka z ogórków z cebuli

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-04-08

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Surówki

Rzodkiewka ze śmietaną

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-12-23

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Surówki

Surówka z kapusty z marchewką

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-02-13

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Surówki

Surówka z selerów naciowych i nie tylko

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-09-05

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Surówki

Surówka z białej kapustki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-13

Dodany przez: malinka

Kategoria: Surówki