Przepis na Czerwona surówka

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2546
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Surówki

Receptura została dodana w dniu: 05.06.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2961 osób!
Smacznego!

Składniki

Jak zrobić Czerwona surówka?

Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, pokroić na cząstki. Paprykę pokroić w paseczki a cebulę w piórka. Wymieszać warzywa i połączyć z oliwą i doprawić do smaku przyprawami.

Podobne przepisy

Surówka z pekińskiej

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-18

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej i papryki

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-09-01

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Surówki

Surówka z kwaszonej kapusty

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-08

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Surówki

Surówka z pory

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-06-09

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Surówki

Porowa surówka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-10-10

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Surówki

Surówka z sałaty

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2022-07-28

Dodany przez: teressa444

Kategoria: Surówki