Przepis na Czerwona surówka z kiszonej kapusty

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
20 min.
Czas przygotowania:
20 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2585
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Surówki

Czerwona surówka z kiszonej kapusty

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Czerwona surówka z kiszonej kapusty?

Kapustę odcisnąć, marchew obrać, umyć i zetrzeć na dużych oczkach tarki. Buraka obrać i też zetrzeć na tarce. Cebulę obrać i drobno pokroić. Do kapusty dodać cebulę, marchew i startego buraczka. Wymieszać, doprawić do smaku i skropić olejem. Podawać jako dodatek do obiadu.

Podobne przepisy

Surówka z ogórków z cebuli

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-04-08

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Surówki

Surówka z białej kapusty z koperkiem

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-03-04

Dodany przez: alaaa

Kategoria: Surówki

Surówka z białej kapustki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-13

Dodany przez: malinka

Kategoria: Surówki

Surówka z roszponką

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-07-04

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Surówki

Surówka arbuzowo-jagodowa

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-12-21

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Surówki

Surówka ze słonecznikiem

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2022-12-29

Dodany przez: hematyt

Kategoria: Surówki