Przepis na Buraki domowej roboty

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
40 min.
Czas przygotowania:
40 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
3213
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przetwory

przepis na 3 słoiczki 300 ml

Zdjęcia

Składniki

Akcesoria

  • słoiki

Jak zrobić Buraki domowej roboty?

Buraki ugotować. Ugotowane obrać ze skórek, zetrzeć na tarce o grubych otworach. Przyprawić przyprawami. Wkładać do słoików. Pasteryzować ok. 15 minut.

Podobne przepisy

Grzyby pasteryzowane jak świeże

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-10-11

Dodany przez: enia

Kategoria: Przetwory

Dżem czereśniowy

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-04-24

Dodany przez: monika4

Kategoria: Przetwory

Konfitury z truskawkek

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-04-06

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Przetwory

Ogórki kiszone

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-15

Dodany przez: Wiera

Kategoria: Przetwory

Przecier na zupę szczawiową

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-07-19

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Przetwory

Papryka w marynacie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-06-18

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Przetwory