Przepis na Biszkopt orzechowy

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2852
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ciasta

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Biszkopt orzechowy?

Białka ubić na sztywno, dodać cukier i dobrze wbić. Połączyć z żółtkami, maką, proszkiem do pieczenia, orzechami i bułką tartą. Piec 40min w 180C.

Podobne przepisy

Kolorowe ciasto

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-09-19

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ciasta

Warszawskie ciasto piernikowe

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-06-05

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ciasta

Drożdżowiec z rodzynkami

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-03-14

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Ciasta

American Pancakes Po polsku

Ile porcji: 8

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-03-14

Dodany przez: VoytekK

Kategoria: Ciasta

Karpatka z kremem budyniowym

Ile porcji: 16

Czas przyrządzenia: 90 min.

Data dodania: 2024-03-15

Dodany przez: ilka_86

Kategoria: Ciasta

Biszkopt z kiwi

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-09-11

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Ciasta