Przepis na Biszkopt orzechowy

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2877
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Ciasta

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Biszkopt orzechowy?

Białka ubić na sztywno, dodać cukier i dobrze wbić. Połączyć z żółtkami, maką, proszkiem do pieczenia, orzechami i bułką tartą. Piec 40min w 180C.

Podobne przepisy

Baba cytrynowa

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-09-29

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ciasta

Ciasto do keksa

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-02-27

Dodany przez: mati

Kategoria: Ciasta

Piernik z miodem i powidłami

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2023-01-13

Dodany przez: prosecco

Kategoria: Ciasta

Ciasteczka „Ananasowe Delicje”

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-29

Dodany przez: dzikiryz

Kategoria: Ciasta

Makowiec na kruchym cieście (u mnie w domu nazywany „Mazurkiem makowym”)

Ile porcji: 16

Czas przyrządzenia: 100 min.

Data dodania: 2022-12-04

Dodany przez: VoytekK

Kategoria: Ciasta

Ptysie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-04-14

Dodany przez: tulipan

Kategoria: Ciasta