Przepis na Zupa ze wszystkich warzyw

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1613
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zupy

W kuchni chińskiej warzywa gotuje się bardzo krótko; powinny one być zawsze nieco twarde.

Przepis została dodana w dniu: 28.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2225 osób!
Smacznego!

Składniki

  • rosół 1 l
  • schab bez kości 250 g
  • włoszczyzna 250 g
  • świeże borowik 100 g
  • makaron nitki 100 g
  • sól
  • pieprz

Jak zrobić Zupa ze wszystkich warzyw?

Posiekany schab lekko skropić wodą i uformować małe pulpety. Zagotować rosół, dodać pulpety i gotować 20 min. Na małym ogniu. Po upływie 10 min. Wrzucić obraną i pokrajaną na paski włoszczyznę i grzyby, a na kilka minut przed zakończeniem gotowania włożyć do zupy makaron.

Podobne przepisy

Zupa ogórkowa

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-07-02

Dodany przez: ilonar2301

Kategoria: Zupy

Chrzan z majonezem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-08

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zupy

Rosół ala chiński

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2022-09-13

Dodany przez: bernika

Kategoria: Zupy

Kiełbasiany gulasz z pomidorami

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-07-20

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zupy

Zupa ogórkowa z mięsem

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-06-22

Dodany przez: stasiek

Kategoria: Zupy

Marchwianka

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-07-02

Dodany przez: efka

Kategoria: Zupy