Przepis na Włoszczyzna parowana

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
35 min.
Czas przygotowania:
35 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
873
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Warzywa

Zdjęcia

Składniki

  • włoszczyzna 1 kg
  • woda 1 szkl
  • oliwa 3 łyżki

Jak zrobić Włoszczyzna parowana?

Wodę mieszamy z oliwą, wlewamy do garnuszka, wrzucamy włoszczyznę i parujemy 35 minut.

Podobne przepisy

Farsz kapuściany

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-03-27

Dodany przez: edzia

Kategoria: Warzywa

Warzywa na parze

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-08-17

Dodany przez: dorota20w

Kategoria: Warzywa

Tajemniczy smalec z rzodkiewką

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-01-16

Dodany przez: 4matic

Kategoria: Warzywa

Marchewka mrożona

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 20 min.

Data dodania: 2024-03-02

Dodany przez: mati

Kategoria: Warzywa

Fasolkowe zawijańce

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 35 min.

Data dodania: 2022-12-02

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Warzywa

Westfalskie placki ziemniaczane

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-01-19

Dodany przez: Jadwiga44

Kategoria: Warzywa