Przepis została opublikowana w dniu: 18.07.2022
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2133 osób!
Bon Appétit!
Każdą z galaretek należy rozpuścić w 1/2 szklanki wody. Żelatynę namoczyć w 1/2 szklanki zimnej, ale przegotowanej wody z cukrem waniliowym. Za pomocą miksera należy ubić galaretkę wiśniową aż zwiększy objętość dwukrotnie. Pod koniec ubijania dodać 1/3 puszki mleka. Wylać na płaską blaszkę. Mikserem ubijać żelatynę, dodać 1/3 mleka i wylać na galaretkę wiśniową. To samo zrobić z galaretką cytrynowa i mlekiem. Odstawić do lodówki do zastygnięcia. Po zastygnięciu polać polewą czekoladową i posypac wiórkami.
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta
Kategoria: Ciasta