Przepis na Swojski baleron

Dodano przez:
Ile porcji:
19
Łączny czas przyrządzania:
60 min.
Czas przygotowania:
60 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2038
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Zdjęcia

Składniki

Jak zrobić Swojski baleron?

Z wody i soli robimy zalewę. Wkładamy baleron na 3 dni. Po trzech dniach baleron wkładamy do wędzarni na 45 minut, wyciągamy. Kroimy na talerz.

Podobne przepisy

Kebab w naleśniku kukurydzianym

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-08-01

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Mięsne

Kiełbaski zapiekane w boczku

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-03

Dodany przez: daktyl

Kategoria: Mięsne

Kiełbaska z serem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-09-22

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Mięsne

Boczek ze śliwką

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-11-19

Dodany przez: netha

Kategoria: Mięsne

Wiosenny kotlet z kością

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2022-10-20

Dodany przez: enia

Kategoria: Mięsne

Wątróbka w sosie

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2024-01-06

Dodany przez: beatkaa153

Kategoria: Mięsne