Przepis na Puszysta ptasia pianka

Puszysta ptasia pianka
Czas całkowity 240 min
Porcje 15
Kategorie Ciasta Desery

bardzo dobre

Oceń przepis:
(2 ocen)

Składniki

Akcesoria

Jak zrobić Puszysta ptasia pianka?

Wyłożyć brytfannę biszkoptami. Śmietanę podzielić na pół. Jedną połowę ubić i zalać ledwie tężejącymi galaretkami truskawkowymi. Wylać na biszkopty. Odłożyć do stwardnienia. To samo zrobić z drugą warstwą (2 galaretki cytrynowe). I też odłożyć do stwardnienia. Następnie dwie cytrynowe galaretki tężejące wylać na stwardniałe ptasia pianka. Odstawić do zimna na ok. godzinę.

| | Wyświetlenia: 5152

Galeria zdjęć

Podobne przepisy

Agrestowiec

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-04-30

Dodany przez: monika4

Kategoria: Ciasta

Muffinki z winogronami

Ile porcji: 12

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-10-03

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Ciasta

Truskawki w czekoladzie z bazylią

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2024-01-04

Dodany przez: agnieszka13

Kategoria: Desery

Kawa rozpuszczalna z niespodzianką

Ile porcji: 1

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2023-07-21

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Desery

Babeczka wiosenna

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-12

Dodany przez: malinka

Kategoria: Ciasta

Urodzinowy torcik z truskawkami

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-09-12

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Ciasta