Przepis na Pierożki z kiełbasy

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1648
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Mięsne

Przepis została dodana w dniu: 13.03.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2403 osób!
Na zdrowie!

Składniki

  • kiełbasa 25 dag
  • sery topione tylżyckie 2 sztuki
  • mielona papryka 1 łyżeczka płaska
  • majeranek 1 łyżka płaska
  • posiekana pietruszka

Jak zrobić Pierożki z kiełbasy?

Ser topiony pokroić w słupki. Część słupków obtaczać w majeranku, inne w papryce, a ostatnią 1/3 słupków w posiekanej natce. Po jednym słupku układać na plastrze kiełbasy, spinać wykałaczką i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

Podobne przepisy

Kotlety mięsno-ziemniaczane

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-03-28

Dodany przez: agusia30

Kategoria: Mięsne

Kotlet drobiowy w sezamie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-27

Dodany przez: kuku-ryku

Kategoria: Mięsne

Udka z kurczaka pieczone w „rękawie”

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-08-27

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Skrzydełka pieczone w folii na słodko

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2022-09-12

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne

Udka w orientalnej marynacie

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-01-08

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Mięsne

Sos z mięsa mielonego

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-08-02

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne