Przepis na Pasta selerowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1283
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przekąski

Składniki

Jak zrobić Pasta selerowa?

Seler pokroić, włożyć do wrzącej, lekko osolonej wody i gotować. Cebulę dodać do gotującego się selera. Paprykę oczyścić z nasion i czyszczone strąki ugotować do miękkości razem z selerem i cebulą. Gdy warzywa są miękkie, odcedzić. Z papryki zdjąć skórkę. Ugotowane warzywa przetrzeć przez sito, wymieszać z olejem i przyprawić solą.

Podobne przepisy

Pizza bez sera

Ile porcji: 10

Czas przyrządzenia: 38 min.

Data dodania: 2022-12-01

Dodany przez: CEZARY

Kategoria: Przekąski

Cebula z pysznym farszem

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-12-13

Dodany przez: krokodyl

Kategoria: Przekąski

Fasola w sosie z warzywami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 80 min.

Data dodania: 2022-11-28

Dodany przez: Emila

Kategoria: Przekąski

Jajka pod szynką szwardzwaldzką i rzeżuchą

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 24 min.

Data dodania: 2022-11-01

Dodany przez: bernika

Kategoria: Przekąski

Paluszki indycze

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2024-02-05

Dodany przez: madi356

Kategoria: Przekąski

Smażone buraczki

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-02-13

Dodany przez: lewewelina23

Kategoria: Przekąski