Przepis na Pasta paprykowo-cebulowa

Dodano przez:
Ile porcji:
24
Łączny czas przyrządzania:
30 min.
Czas przygotowania:
30 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
2011
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Przekąski

Przepis została dodana w dniu: 26.07.2010
Do tej pory zapoznało się z nią ponad 2830 osób!
Na zdrowie!

Składniki

Jak zrobić Pasta paprykowo-cebulowa?

Strąki papryki umyć, usunąć nasiona, włożyć do wrzącej wody i gotować pod przykryciem do miękkości. Cebulę obrać, opłukać, posiekać, włożyć do gotującej się papryki. Odcedzić warzywa kiedy będą już miękkie. Strąki papryki obrać ze skórki a następnie wraz z cebulą zmiksować. Czosnek rozgnieść, połączyć z przecierem, dodać olej. Wymieszać i doprawić solą .

Podobne przepisy

Pirogi ruskie

Ile porcji: 20

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2011-06-06

Dodany przez: pioge7

Kategoria: Przekąski

Musli na śniadanie

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-08-15

Dodany przez: Junior

Kategoria: Przekąski

Szaszłyki z tuńczykiem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 18 min.

Data dodania: 2014-09-17

Dodany przez: katarzyna_fly

Kategoria: Przekąski

Kanapeczka z jajkiem

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-08-01

Dodany przez: robbo

Kategoria: Przekąski

Jajecznica z cebulką i szynką

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2022-08-03

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Przekąski

Smażona kaszanka z ziemniakami

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 65 min.

Data dodania: 2012-01-09

Dodany przez: malina

Kategoria: Przekąski