Sos podaje się jako pasta do krakersów i grzanek.
Ser należy zetrzeć na tarce o drobnych otworach, zaś czosnek przecisnąć przez praskę. Wymieszać z majonezem. Sos powinien być gęsty jak pasta.
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 60 min.
Data dodania: 2023-02-04
Dodany przez: daktyl
Kategoria: Sosy
Ile porcji: 6
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-07-06
Dodany przez: danusia19671
Ile porcji: 4
Czas przyrządzenia: 65 min.
Data dodania: 2022-12-08
Dodany przez: malina
Kategoria: Mięsne
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-09-23
Dodany przez: Albertos
Data dodania: 2022-09-12
Dodany przez: bernika
Ile porcji: 8
Czas przyrządzenia: 5 min.
Data dodania: 2023-01-08
Dodany przez: Agatta