Przepis na Papryka faszerowana mięsem mielonym

Dodano przez:
Ile porcji:
3
Łączny czas przyrządzania:
80 min.
Czas przygotowania:
30 m
Czas pieczenia:
50 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1263
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Jarskie, Mięsne

Składniki

Jak zrobić Papryka faszerowana mięsem mielonym?

Papryki umyć wydrążyć z pestek odcinając górę. Pieczarki pokroić podsmażyć. Z mięsa mielonego cebuli czosnku jaja i bułki przypraw wyrobić masę. Do tego dodać usmażone pieczarki. Do papryk nakładać masę mięsną przykryć górą papryki. Tak przygotowane papryki ułożyć w naczyniu żaroodpornym podlać trochę wodą i wstawić do nagrzanego do 200 stopni piekarnika na ok 1 godzinę.

Podobne przepisy

Placek po węgiersku

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-07-12

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Jarskie

Pieczone ziemniaczki

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-11-20

Dodany przez: netha

Kategoria: Jarskie

Nuggetsy

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 25 min.

Data dodania: 2023-01-09

Dodany przez: Agatta

Kategoria: Mięsne

Pulpety w cebulowym sosie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2022-12-16

Dodany przez: ewas135

Kategoria: Mięsne

Żeberka w miodzie

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 120 min.

Data dodania: 2023-12-24

Dodany przez: danusia19671

Kategoria: Mięsne

Kotlety na ostro z serem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 40 min.

Data dodania: 2024-03-17

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Mięsne