Przepis na Moja pasta z wędzonej makreli

Dodano przez:
Ile porcji:
2
Łączny czas przyrządzania:
15 min.
Czas przygotowania:
15 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
1360
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Składniki

  • makrela wędzona 1 szt
  • jaja 3 szt
  • ogórek kiszony 2 szt
  • cebula cukrowa 1 szt
  • sól do smaku
  • pieprz mielony
  • majonez sałatkowy 3 łyżki

Jak zrobić Moja pasta z wędzonej makreli?

Makrelę obrać ze skóry, oczyścić z ości i rozdrobnić. Ogórki obrać, drobno pokroić i odcisnąć sok. Cebulę obrać i drobno posiekać. Następnie składniki połączyć, dodać sól, pieprz i wymieszać. Następnie dodać majonez. Po wymieszaniu podawać z pieczywem.

Podobne przepisy

Cebulowe paszteciki

Ile porcji: 5

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-09-15

Dodany przez: Albertos

Kategoria: Zimny bufet

Ogórki słodko kwaśne

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-05

Dodany przez: eva45

Kategoria: Zimny bufet

Jajka przepiórcze w łososiu

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-08-15

Dodany przez: gosiakaminska

Kategoria: Zimny bufet

Pasta z szynki

Ile porcji: 2

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-05-27

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet

Kanapki z pasztetem

Ile porcji: 4

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-03-07

Dodany przez: gigi3

Kategoria: Zimny bufet

Zasmażka do kalafiora lub brokuła

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 5 min.

Data dodania: 2024-01-17

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet