Przepis na Masło szczypiorkowe

Dodano przez:
Ile porcji:
4
Łączny czas przyrządzania:
10 min.
Czas przygotowania:
10 m
Data dodania:
Wyświetlenia:
921
Ocena przepisu:
Zobacz także:
Zimny bufet

Używać do pieczywa, mięs.

Składniki

  • masło dobrej jakości 15 dag
  • szczypior 1/3 pęczka
  • sól

Jak zrobić Masło szczypiorkowe?

Szczypior drobno posiekać.
Masło w temperaturze pokojowej rozetrzeć ze szczypiorkiem, posolić do smaku.
Przełożyć na folię, zwinąć, uformować wałeczek, schłodzić w lodówce.

Podobne przepisy

Śledzie z musztadą

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-05-01

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

Smalec

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 60 min.

Data dodania: 2023-05-21

Dodany przez: madi356

Kategoria: Zimny bufet

A’la łazanki z pieczarkami i wędliną

Ile porcji: 6

Czas przyrządzenia: 45 min.

Data dodania: 2023-10-06

Dodany przez: Ter-esa

Kategoria: Zimny bufet

Sałatka ogórkowa

Ile porcji: 3

Czas przyrządzenia: 15 min.

Data dodania: 2023-02-03

Dodany przez: Ula

Kategoria: Zimny bufet

Pieczeń rzymska z jajkiem

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2023-05-16

Dodany przez: netha

Kategoria: Zimny bufet

Koszyczek z arbuza na sałatki owocowe

Ile porcji: 24

Czas przyrządzenia: 30 min.

Data dodania: 2024-01-02

Dodany przez: mkmadzia

Kategoria: Zimny bufet