Mak namoczyć na 24 godziny, odcedzić, zemleć 3 razy w maszynce do mięsa. Dodać pozostałe składniki masy, utrzeć, podgrzać, lekko wymieszać z pianą z białek.
Ile porcji: 24
Czas przyrządzenia: 30 min.
Data dodania: 2023-01-26
Dodany przez: Teresa
Kategoria: Ciasta
Data dodania: 2023-05-04
Dodany przez: netha
Czas przyrządzenia: 120 min.
Data dodania: 2023-09-06
Dodany przez: Ter-esa
Ile porcji: 35
Czas przyrządzenia: 95 min.
Data dodania: 2022-12-09
Dodany przez: CEZARY
Czas przyrządzenia: 15 min.
Data dodania: 2023-04-02
Dodany przez: tulipan
Ile porcji: 15
Czas przyrządzenia: 75 min.
Data dodania: 2022-10-14
Dodany przez: enia